Standard massasjer

Rygg/nakke/hodebunnsmassasje

I denne behandlingen jobber jeg spesifikt med å løsne på blokkeringer og øke blodsirkulasjonen i musklene. Det gir en behagelig følelse i etterkant av en mer velfungerende og ledigere rygg og nakke. I tillegg tar jeg med en meget avslappende hodebunnsmassasje. Bare å nyte!

         45 min                    Pris: 750 kr

Kroppsmassasje

Det å få tilrettelagt massasjen utifra hva DU har behov for; har alltid stått i mitt fokus. Denne behandlingen gjør nettopp det. Fortell meg hva du ønsker – også blir det sånn. På en måte er basicmassasjene; mine signaturbehandlinger. Når de andre behandlingene blir omtalt som en *favoritt*, er denne en *favorittfavoritt*. 

          60 min                      Pris: 895 kr
          75 min                      Pris: 1080 kr
          90 min                      Pris: 1250 kr

Rygg/nakkemassasje

Denne behandlingen er alltid populær. Kan utføres alene eller settes sammen med andre behandlinger. Utføres med ulikt trykk – alt ettersom hva du liker og har behov for.

          30 min            Pris: 590 kr

Kombinasjonsbehandlinger

Kinderegget

Har du noen gang hatt et ønske om å kunne ligge på en benk; og bare motta den ene behandlingen etter den andre? At det liksom aldri vil ta slutt? Her er storfavoritten ´Kinderegget´. Om den kan sies: La deg svøpe inn i gode varme urteoljer til en energigivende kroppsmassasje, en nydelig og delikat ansiktsbehandling og en utrolig avslappende fotmassasje. Du er garantert avslappet etter denne seansen. Ikke uten grunn en av mine mest bestilte kombinasjonsbehandlinger. Nå kan den bli din

        105 min                  Pris: 1700 kr

Femina Duo

Dette er den populære kombinasjons-behandlingen min, som består av massasje og hudpleie.

Her kombineres en god massasje med urteoljer og en tilrettelagt hudpleie. Du velger hvor mye massasje og hvor mye hudpleie, også setter jeg sammen behandlingen til deg. En nydelig seanse, som dere kunder velger å benytte år etter år.

       60 min                      Pris: 1250 kr
       90 min                      Pris: 1500 kr

Relax: Energi og spesialmassasjer

FERRAGUDO

Denne ´perlen´ av en massasje er en STOR *FAVORITT* i klinikken. Om den kan sies: Inspirert av det rolige og balanserte livet på en av Portugals vakre strender – der sol, hav og sand er med på at skuldrene senkes og pulsen slår i hvilemodus. Duftene i oljen som brukes er med på å hjelpe kroppen ned i total hvilemodus. Her glemmes verden og tiden står stille. Magisk massasje der kun å stresse ned og slappe av står i fokus.

        60 min                     Pris: 895 kr

I´m in Heaven

Dette er DRØMMEBEHANDLINGEN for deg som bare ELSKER laaange massasjer. Dette er rein luksus fra begynnelse til slutt (derav navnet). Behandlingen består av 60 min. hel kroppsmassasje med beroligende varme urteoljer. 25 min. avspennende massasje av skuldre, nakke, hodebunn og ansikt og 20 min. nydelig fotmassasje.  

Selvfølgelig er stemningen i behandlingsrommet viktig; beroligende musikk; dempet belysning og levende lys er tent. Vil du oppleve himmelen, ja da vet du hva du har å gjøre – nemlig bestille denne

          105 min            Pris: 1700 kr

My King & My Queen

Meget populær og etterspurt massasje. Eksklusiv og nydelig avslappende behandling. I hele 90 minutter blir du behandlet som en konge/dronning. Varme urteoljer, blandet for å øke energi og sirkulasjon. Alle muskelgrupper får sin spesialbehandling. Inkluderer massasje av hender, føtter, hodebunn og ansikt. Når du velger denne; er det fordi du fortjener det, rett og slett.

          90 min                      Pris: 1250 kr

Ansikt og hode

Vil du «lande»?; «stresse ned»?, «sveve»? eller vil du bare ha det godt?! Svarer du JA på et av disse spørsmåla; her er behandlingen for deg!! Om denne lille «perlen» kan sies:

Teknikkene jeg bruker for å gi energi til ansikt og hode; er både behagelige men også veldig effektive. Hode og ansikt er viktigere enn vi tenker og du vil garantert føle deg lettere. Avsluttes med en kjølende maske. Kan gjerne kombineres med andre behandlinger.

          30 min              Pris: 590 kr

Fotmassasje

Nydelig og avslappende massasje av dine «undersåtter».

        30 min                Pris: 590 kr

Rull til toppen