Månedens hudpleiefokus

Månedens hudpleiefokus - FUKT

Hudens naturlige fuktfaktor (NMF) er på sitt laveste etter en kald vinter og det igjen påvirker lipidnivået i huden. Dette gjør noe med syrekappen på huden og vi kan oppleve å både få en tørrere hud og oppblomstring av urenheter. En sunn hud er alltid en hydrert hud. 

Min anbefalte behandling
For denne månedens fokus har jeg valgt ut behandling «Ekeption Bye Dry». Den perfekte behandling for en dehydrert hud , uansett hudtype.
Les mer om behandlingen nedenfor. 

Utvalgte produkter

Til fokusområdet har jeg plukket ut tre produkter som du denne måneden får til ekstra god pris. 

Probiotic Ultraserum

Rikt nattserum. Takket være den unike strukturen, fremmer serumet balansen i hudens mikrobiota ved å fungere som et underlag for bakterier og ved å styrke hudens naturlige forsvar.Nydelig serum som balanserer nivået mellom fukt og fett.

Tilbud: 598,- 
Før: 715,-

Hyaluronic Cryo Mask

Fuktighetsgivende anti-age maske  med kjølende egenskaper. En frisk og unik tekstur som etterlater huden silkemyk. Cryo mask kjøler ned huden opp til 2ºC etter en påføring på grunn av sin kjølende teknologi. 

Tilbud: 498,- 
Før: 595,-

Ferulic Activator

Aktivator formulert for å gradvis redusere hudens pH, eksfoliere, tilføre fuktighet og redusere pigmentering for en jevn, strålende hudtone. Ferulic activator nøytraliserer frie radikaler og fremmer hudens regenerering.  

Tilbud: 598,- 
Før: 697,-

Månedens behandling - Exeption bye dry

Den perfekte behandling for en dehydrert hud , uansett hudtype. Ingrediensene har en dobbeltvirkende effekt; de re-fukter en dehydrert hud samtidig som de justerer lipidbalansen opp eller ned – alt etter hva huden trenger.

 

Uansett hvilken hudtype du har, kan huden din være fuktfattig. Når huden mangler fukt vil den oppleves tørr, stram og varm. Og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen.

 

I denne seansen dobbelrenses og peeles huden, blodsirkulasjonen økes, masken som legges velges utifra DIN hud og hva den trenger. Huden vil ha en plumpet og silkemyk følelse når behandlingen avsluttes.

 

Behandlingen kan tas en gang eller som en kur; alt etter hvordan hudtilstanden din er.

Send inn bestilling

Send inn bestilling på produkter eller behandling via skjema.
Jeg tar kontakt med deg i løpet av kort tid for å bekrefte bestilling. 

Rull til toppen