Ansiktsbehandlinger

Thalion

Alge- og mineralbaserte behandlinger

EVOLVE

Økologisk / veganske behandlinger

Ekseption

Syrebaserte behandlinger

Ansiktbehandlinger fra Thalion

Ekspress Ansiktsbehandling

I denne seansen får ansiktshuden din en effektiv rens. Behandlingen inkluderer bruk av IONER-børste for dyprens og sirkulasjonsøkning, peeling, maske, serum og krem tilpasset din hudtype. Vi rekker til og med litt massasje på skuldre/nakke mens masken virker.

         30  min             Pris: 690 kr 

Cellular Renewal

Fra Thalion kommer denne lukseriøse og innovative perlen. Den har en unik produktsammensetning som gir flotte resultater. Du trenger ikke lenger velge hva du helst vil ha som et resultat; du får HELE pakka. OG – du vil SE og FØLE resultater umiddelbart.

Dette er en behandling som varer i 60 min. Du vil bli jobbet med hele tiden; massevis med produkter og massasjer; som gjør dette til en veldig spesiell seanse. Må bare prøves!

            60 min         Pris: 1290 kr 

Algebasert dyprens

Dyprens av huden trenger vi alle og denne varianten tar alltid utgangspunkt i din hud og hudtilstand. Produktene som benyttes er milde, men effektive og etterlater huden ren, myk og med fornyet glød. Og selvfølgelig blir det litt massasje på skuldre og nakke (hvis du ønsker det) mens maska virker.

            60 min          Pris: 950 kr 

Eye Beauty (Eye Lift Expert)

I denne seansen får øynene og området rundt en forsiktig rens og eksfoliering. Nøye utvalgte produkter og massasjeteknikker, jobber med å glatte huden og gi fasthet. Den nydelige masken som legges over øynene, jobber med å åpne blokkeringer og drenere. Etter behandlingen vil øyepartiet virket friskt og ha en fornyet fasthet og densitet.

For best mulig resultat anbefales 3-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom, men kan også brukes alene som en engangsbehandling.

          30 min      Pris: 615 kr 

OSMOSE MARINE
FUKTBEHANDLING

Nydelig behandling, med hovedfokus på å balansere fuktnivået i huden. Balanse på fukt er viktigere enn vi tenker; derfor bør du velge en behandling som dette når du kjenner at DIN hud føles stram eller de ytre faktorene er krevende (for eksempel mye vind eller kaldt vær)

Behandlingen består av 2 ulike masker, som smelter sammen for å gi huden din optimalt fuktnivå.

              

             60 min     Pris: 990 kr 

Ansiktbehandlinger fra Ekseption

Quick Fix

Ønsker du en full hudpleiebehandling på halve tiden? Da er dette behandlingen for deg!

Her får du en kckstart på ditt nye hjemmebehandlingsprogram på kun 45 min.

Eskeptional Quick Fix er en behandling for deg som foretrekker å pleie huden hjemme og kun ta behandling i klinikk noen få ganger i året.

            45 min       Pris: 815 kr 

Glow

en meget effektiv retinol-behandling for deg som ønsker en klarere hud, mindre linjer, jevnere hudtone og en umiddelbar strålende glød. Perfekt før den store festen!

Du vil oppleve både umiddelbare resultater og resultater på lang sikt. Ta behandlingen som en kur på 2 ganger, med 15 dagers mellomrom for maksimalt resultat.

Behandlingene kan utføres mellom 4 og 6 ganger i året. For optimalt resultat anbefales bruk av hjemmeprodukter.

            60 min        Pris: 1390 kr 

Detox

En perfekt behandling til hud som trenger en dypere og mer effektiv rens. Detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. I tillegg stabeliserer den ph-verdien i huden og gir en økt beskyttelse.

Passer alle hudtyper og tilstander, unntatt sensitiv.

           60 min        Pris: 990 kr 

Ultimate Anti-Age

Behandling som passer for voksen hud fra 35-40 år og oppover.

En anti-agebehandling som passer for alle typer aldringstegn i huden; spesielt tap av fasthet, slapp hud og rynker. Produktene som benyttes inneholder høy konsentrasjon hyaloronsyre, som gjør underverker. Strammer opp, stryker og gir glød.

Perfekt som en kur på 2-4 behandlinger. 

            60 min        Pris: 1200 kr 

Ultimate Pure

Dette er behandlingen for deg med acnehud, fet og uren hud og fete hudtilstander.

En acnehud eller fet hudtilstand, kan være både dehydrert og sensitiv. Ultimate Pure har en skånsom tilnærming til uren hud og selv om den er tøff mot urenheter; er den snill med huden din.

Behandlingen bidrar til å bedre struktur, tekstur og hudtone. Salisylsyre har en sterk antiseptisk effekt og tydelige renseegenskaper. Sammensetningen av produkter i behandlingen normaliserer talgproduksjonen og bidrar til at porene trekker seg sammen og forebygger effektivt uren hud.

            60 min        Pris: 990 kr 

Goodbye Redness

Denne unike peptidbehandlingen demper alle typer rødhet i huden; inkludert couperose. Goodbye Redness er en beroligende, pleiende og utrensende behandling, som er effektiv på en skånsom måte. 

Dette er også en utmerket behandling for deg som sliter med sprengte blodkar, mørke flekker etter acne og en svært sensitiv hudtilstand.

           

          60 min         Pris: 990 kr 

Bye Dry

Den perfekte behandling for en dehydrert hud , uansett hudtype. Ingrediensene har en dobbeltvirkende effekt; de re-fukter en dehydrert hud samtidig som de justerer lipidbalansen opp eller ned – alt etter hva huden trenger.

Uansett hvilken hudtype du har, kan huden din være fuktfattig. Når huden mangler fukt vil den oppleves tørr, stram og varm. Og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen.

Behandlingen kan taes en gang eller som en kur; alt etter hvordan hudtilstanden din er.

            60 min         Pris: 990 kr 

Rull til toppen