Andre behandlinger

Ørelys

Denne behandlingsformen har vært med meg i alle år og er stadig like populær og etterspurt. Ørelys (otopati) er en meget behagelig behandling som kan hjelpe mot plager som: ørevoks, trykkubehag, svimmelhet, eksem, kløe og øresus (tinitus). Jeg jobber med begge ørene og avslutter med en meget behagelig øreenergimassasje.

               30 min                Pris: 550 kr   

Klassisk Fotpleie

I denne behandlingen får du først et fotbad med mykgjørende såpe. Dernest får du en skrub og all tørr hud fjernes. Negles klippes og stelles og behandlingen avsluttes med en fotmassasje.  Så unn deg nye gode føtter; alle fortjener det.
x

          u/lakk – 60 min            Pris: 700 kr
          m/lakk – 75 min           Pris: 800 kr

Lymfedrenasje

Inkludert ansikt

I denne seansen benytter jeg drenerende oljer, hentet fra kysten av Bretagne i Frankrike, fullspekket med mineraler og alger. Jeg benytter teknikker som stimulerer blodbaner og lymfer til bedret sirkulasjon og til å kvitte seg med fett og slaggstoffer. Denne kan brukes som en enkeltbehandling eller i serie, alt ettersom hva resultat du ønsker å oppnå. Inkluderer også ansikt (som bare er en helt hærlig avslutning på behandlingen)

       75 min             Pris: 1080 kr
       90 min             Pris: 1250 kr                                                   (ekstra massasje)

Hel kropp

60 min manuell massasje med bruk av vakuum og urteolje – av alle lymfebaner. Fin for deg som ønsker bedret sirkulasjon og som vil rense ut slagg og fettstoffer.

         60 min          Pris: 895 kr

Rull til toppen